Een thuis

in residentie Collegehof

De serviceresidentie van 46 assistentiewoningen is geïnspireerd op het Community Building concept om kwalitatieve woonvormen aan te bieden in het centrum van de stad, met omkadering tot actiever en langer zelfstandig wonen. Een unieke dienst- en zorgverlening met professionele 24/7 woonassistentie zorgt ervoor dat zowel alleenstaanden als koppels betaalbaar en comfortabel kunnen wonen. De huislijke sfeer in de stijlvol ingerichte ontmoetingsruimte met salon, bibliotheek en barruimte creëert een aangenaam kader met nieuwe hobby’s en vriendschappen. Op zomeravonden is het dan weer heerlijk vertoeven op het aansluitend gemeenschappelijk terras in de historische binnentuin met zicht op het aanwezige erfgoed.

Prachtige centrale locatie

Een authentieke residentie met grandeur, centraal in het historisch centrum van Gent. In de ruime binnentuin met aangelegde petanquebaan en zonneterras komt men tot rust om even te genieten en te ontsnappen aan de bruisende drukte van de stad.

Correcte huurprijzen

De betaalbare huurprijzen in Residentie Collegehof zijn een perfectie combinatie van prijs en kwaliteit in de zorgsector en houden rekening met uw pensioen. U geniet van een instapklaar hedendaags appartement voorzien van alle comfort. U voorkomt veelal een te vroege overgang naar het Woonzorgcentrum met de aangepaste dienst- en zorgverlening.

Gegarandeerde kwaliteit 24/7

Het samenwerkingsverband tussen Community Building vzw, Familiehulp en Wit-geel kruis Oost-Vlaanderen garandeert de uitstekende kwaliteit van uitbating, 7 op 7. De snelheid van noodinterventies primeren voor het gerust gevoel van de bewoners en hun familie.

Sectorverantwoordelijke

Onze sectorverantwoordelijke Stephanie Bosteels staat, als eerste contactpersoon bij verhuur, in voor het intakegesprek en alle nodige formaliteiten. Er wordt gezorgd dat u zonder zonder zorgen kan verhuizen naar uw nieuwe woning.

U kan Stephanie bereiken via s.bosteels@communitybuilding.be

Woonassistentie - Community Building

Tamara Jans is als woonassistente elke dag aanwezig en staat voor u klaar tijdens de kantooruren voor elke dienst- of zorgvraag. Voor de coördinatie van al uw afspraken kan u bij haar terecht.

Tamara is bereikbaar via info@collegehof.be

Crisiszorg 24/7 - Wit-gele Kruis

Is er ’s nachts een zorgprobleem en dient u gebruik te maken van het oproepsysteem, dan zorgen wij in samenwerking met Wit-Gele Kruis voor een zeer snelle noodinterventie die uw leven kan redden.

7 op 7 woonassistentie - Familiehulp

Voor de bewoners die graag maaltijden of extra diensten of zorgen wensen in het weekend, werken wij samen met Familiehulp.

Wij hebben gekozen voor een flat in residentie Collegehof omdat mijn vrouw een minder goede gezondheid heeft. Mocht ik ziek worden dan moet mijn vrouw medisch ondersteund worden. We kunnen dus samen blijven genieten zonder gescheiden te worden.

Dhr. en Mevr. Salome – Beys

Nuttige informatie

COLLEGEHOF

Sint-Michielsstraat 13
9000 Gent

HOOFDKANTOOR UITBATING

Community Building Collegehof VZW

Adres: Stratem 7 – 9880 Aalter
Mail: info@communitybuilding.be
Telefoon: 09 391 84 47
Website: www.communitybuilding.be 

WOONASSISTENTE

Tamara Jans

Mail: info@collegehof.be
Telefoon: 0471 52 17 66

SECTORVERANTWOORDELIJKE

Stephanie Bosteels

Mail: s.bosteels@communitybuilding.be
Telefoon: 0495 89 33 89

VERANTWOORDELIJKE VERHUUR

Maarten Criem

Mail: m.criem@communitybuilding.be
Telefoon: 0473 76 72 93

46 assistentiewoningen in centrum Gent, op wandelafstand van de Graslei en Korenmarkt.

Sint-Michielsstraat 13
9000 Gent-Centrum

T. +32 473 76 72 93
E. info@collegehof.be