Huren

in residentie Collegehof

De 46 assistentiewoningen zijn instapklaar om te huren en zijn tussen de 65 m² en 100 m² groot, veelal met een terras. Alle ruimtes zijn geschilderd en voorzien van verlichting. Onzichtbare hulpmiddelen, schuifdeursystemen en ruimtebesparende oplossingen zijn aanwezig. We begeleiden de nieuwe bewoners van A tot Z om de verhuis van de huidige woning naar he nieuw appartement vlot en stressloos te laten verlopen. Er wordt voordien een uitgebreid intake-gesprek ingepland om de bewoners en de familie wegwijs te maken in de residentie en de aangeboden diensten. 

Prijs voor 1 slaapkamerflat – 60 m² – Reeds vanaf €36,40 inclusief dienstverlening*
Prijs voor 2-slaapkamerflat – 85 m² – Reeds vanaf €49,40 inclusief dienstverlening*

Inclusief dienstverlening: 
– Genotsrecht van de assistentiewoning
– Woonassistentie van 9u tot 17u
– Noodoproepsysteem
– Crisis- en overbruggingszorg 24/7
– Verzekeringen
– Inwonende conciërge op vrijwillige basis
– Vrij gebruik van de polyvalente ruimte
– Organisatie van vrijblijvende activiteiten
– Syndickosten eigen aan de bewoner
– Koffiemoment 7/7

46 appartementen met terras100%
Verhuurd91%

Voordelen

van huren in residentie Collegehof

Een prachtige residentie centraal in de Gentse binnenstad. Het is heerlijk vertoeven in de binnenplaats met petanquebaan en zonneterras of op het eigen privé terras met familie en vrienden.

De kwaliteit van de exploitatie is gegarandeerd. Met een meer dan 30-jarige ervaring in de zorgsector zorgt Community Building voor een topservice en dienstverlening, uniek in Vlaanderen.

Een toplocatie op een boogscheut van de Graslei en Korenmarkt. Wekelijkse markten, de supermarkt, evenementen en talrijke restaurants bevinden zich op wandelafstand. In de historische binnentuin kan u tot rust komen en even ontsnappen aan het bruisende stadsleven.

De huurprijzen in Residentie Collegehof zijn een perfecte combinatie van prijs en kwaliteit. U betaalt niet meer dan op de particuliere huurmarkt met de syndic en service inbegrepen. Bovendien kan u genieten van een instapklaar afgewerkt nieuwbouwappartement met lage verbruikskosten.

Door een onverwacht moment in uw leven kan u plots nood hebben aan meer zekerheid of zorg. De snelheid van noodinterventies wordt gegarandeerd in minder dan 30 minuten, 24/7. 

U houdt van uw vrijheid en bent graag voorbereid op de toekomst. In Residentie Collegehof kan u deelnemen aan een waaier van activiteiten of uitstappen, georganiseerd door de woonassistent. De stad Gent staat bekend om zijn geschiedenis en levensgenieters. 

Contacteer ons voor meer informatie

Wij staan steeds tot uw beschikking voor het maken van een afspraak

46 assistentiewoningen in centrum Gent, op wandelafstand van de Graslei en Korenmarkt.

Sint-Michielsstraat 13
9000 Gent-Centrum

T. +32 473 76 72 93
E. info@collegehof.be