Concept

Community Building

Vroeg of laat is uw woning niet meer geschikt. Het spreekt dan voor zich dat u uw leven een andere wending wenst te geven, waardoor u meer tijd kan maken voor uzelf en de zaken die u leuk vindt.

De bewoners van onze assistentiewoningen worden steeds jonger, weten wat ze willen en kiezen er al snel voor om te genieten, centraal in de stad, dichtbij alles op wandelafstand en zonder de lasten en plichten van huis- en tuinonderhoud.

Een appartement in residentie Collegehof is volledig aangepast voor de toekomst. U en uw familie hoeven zich nergens meer zorgen om te maken en u kan genieten van een zelfstandig leven met eigen kwaliteitskeuzes. Met een druk op de knop staat ons team klaar om u te voorzien van de nodige diensten en zorgen

De ontmoetingsruimte is het hart van de residentie. Hier komen de bewoners samen voor de activiteiten, een aperitiefje of een koffie met gebak.

Live your life, we take care. 

Een assistentiewoning is een comfortabel appartement waarbij de 60-plusser de voordelen geniet van minder huis- en tuinonderhoud. Door een onverwacht moment in uw leven kan u plots een nood hebben aan meer zekerheid of zorg. Community Building staat altijd stand-by voor de 24/7 dienst- en zorgverlening in uw eigen assistentiewoning. Het sooner-concept van Community Building zorgt ervoor dat u slechts 1 keer doordacht een verhuis hoeft in te plannen met het oog op uw toekomst.

Historiek

Community Building

Jean Marie Criem, één van de bestuurders van Community building startte in februari 1989 als directeur van het woonzorgcentrum Sint-Vincentius te Aaigem, Oost-Vlaanderen. Eén van de eerste serviceflats van België werden hier in 1993 in gebruik genomen, de roots van Community Building. Met deze ervaring en het hart op de juiste plaats weet Community Building als geen ander wat de (toekomstige) senioren nodig hebben.

De huidige 60-plussers, de rebellen van toen en de eeuwige studenten, voelen zich nu veelal topfit. Ze zijn sociaal actief, zelfstandig en willen blijven genieten van het leven. Dit gegeven vraagt een andere aanpak dan 30 jaar geleden.

Community Building heeft haar ruime expertise en ervaring in de zorgsector opgebouwd via de exploitatie van diverse woonzorgcentra en groeperingen van assistentiewoningen.

Contacteer ons voor meer informatie

Wij staan steeds tot uw beschikking voor het maken van een afspraak

46 assistentiewoningen in centrum Gent, op wandelafstand van de Graslei en Korenmarkt.

Sint-Michielsstraat 13
9000 Gent-Centrum

T. +32 473 76 72 93
E. info@collegehof.be